Samsun'daki FETÖ operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

Samsun'un Bafra ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda, gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 Nisan Salı günü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İlkadım ve Bafra ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.
Operasyonlarda örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla, aralarında serbest meslek çalışanlarının da olduğu 1'i kadın, toplam 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen dijital verilere ise el konuldu.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheliden 2'si, bugün adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Arif K. tutuklanırken, İsmail T. adli kontrolle serbest bırakıldı.
Diğer 2 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Sıcak havalara mola… Meteoroloji paylaştı, tarih belli oldu: Sağanak yağış alarmı
HATAY KENTSEL DÖNÜŞÜM KURASI: Hatay TOKİ Kentsel Dönüşüm Kura Çekimi Ne Zaman? Hatay Kura Çekimi Nereden İzlenir? www.youtube.com/@kentseldonusumbaskanligi Hatay TOKİ Kurası...
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
BEDELLİ ASKERLİK NE KADAR 2025? TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama