Saygılı ve 11 polise tutuklama talebi

Eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı'nın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.
22 temmuz operasyonunun 3. dalgasında gözaltına alınan 17 kişiden aralarında eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı'nın da bulunduğu 4 kişi savcılık sorgularının ardından akşam saatlerinde serbest bırakılmıştı.
Eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı ile beraber 13 kişinin ise savcılık sorgusu saat 04.00'a kadar sürdü. Soruşturma savcısı İsmail Uçar tarafından ifadesi alınan 13 kişinden aralarında Saygılı'nın da bulunduğu 12 kişi tutuklama talebiyle, Hamza Tosun ise ise yurtdışı çıkış yasağı adli kontrolü uygulanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Tosun daha sonra mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Şüpheli polislerin sorgusu İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından yapılacak.
Aziz Yıldırım yumruk yumruğa kavga etti
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?