hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seçim günü marketler, AVM'ler açık mı, kapalı mı? 31 Mart yerel seçimlerde kapalı olan yerler!

    Seçim günü marketler, AVMler açık mı, kapalı mı 31 Mart yerel seçimlerde kapalı olan yerler
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Seçim günü marketlerin, AVM'lerin ve birçok işlek yerlerin açık mı yoksa kapalı mı olacağı, seçim yasaklarının nerelerde uygulanacağını merak eden vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda, seçim günü kapalı olan yerler belli oldu. Peki, Seçim günü marketler, AVM'ler açık mı? İşte 31 Mart seçim günü kapalı olan yerler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye bugün 5 yıl görev yapacak yerel yöneticilerini seçebilmek için sandık başına gidecek. Yerel seçimlerde vatandaşlar; belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarları seçiyor. 31 Mart 2024 yerel seçim gününde marketlerin, mağazaların açık olup olmadığı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Seçim günü yasakları kapsamında bazı mekanlar kapalı olacak veya çalışma saatleri değişecek.

    SEÇİM GÜNÜ MARKETLER AÇIK MI?

    BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA gibi zincir marketler seçim günü açık olacak. Marketlerin her zamanki saatlerinde hizmet vermeye devam etmesi bekleniyor.

    31 MART SEÇİM GÜNÜ KAPALI OLAN YERLER

    Seçim günü kahvehane, kıraathane ve internet kafe gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı olacak. Dolayısıyla 31 Mart seçim gününde AVM'ler kapalı olacak. Saat 06.00'dan gece 24.00'a kadar alkollü içki satışı yasak olacak. Eğlence yeri niteliğindeki lokantalarda yalnızca yemek verilebilecek.

    Seçim günü marketler, AVMler açık mı, kapalı mı 31 Mart yerel seçimlerde kapalı olan yerler

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow