Seçmen listeleri yarın askıya çıkacak

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler nedeniyle seçmen listeleri yarın askıya çıkacak.
Antalya İl Seçim Kurulu Başkanlığı’nda yapılan açıklamada, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler nedeniyle seçmen listelerinin 4 Ocak Cuma günü saat 08.00’de muhtarlıklarda askıya çıkacağı belirtildi. Seçmen listelerinin 17 Ocak 2019 Perşembe günü saat 17.00’ye kadar askıda kalacağı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Seçmen vatandaşlarımız 04-17 Ocak 2019 tarihleri arası askı süresinde muhtarlıklara müracaat ederek, isimlerinin olup olmadığını inceleyebilecekleri gibi https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/index.html sitemizden ve https://www.turkiye.gov.tr/yukseksecim-kurulu-yurt-ici-secmen-kaydi-sorgulama sitesinden seçmen sorgulaması yapabileceklerdir. Askı listesinde isimleri olmayanlar yine 04-17 Ocak tarihleri arası askı süresi içerisinde adına kayıtlı fatura (elektrik, telefon, su) veya doğalgaz abonelik sözleşmesi, noterden tasdikli kira sözleşmesi gibi belgelerden biri ile nüfus müdürlüğüne, sonra da nüfus müdürlüğüne tescil ettirdikleri adreste oy kullanabilmeleri için adres değişikliğinin uygunluğuna ilişkin belge ve ekleri ile İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir. İlgililere önemle duyurulur."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


KOCAELİ DİLOVASI YANGIN SON DURUM 8 KASIM 2025: Kocaeli depo yangınında kaç kişi hayatını kaybetti, kaç vatandaş yaralandı, yangın neden çıktı?

10 KASIM KONUŞMA METİNLERİ 2025: Öğretmen ve Öğrenciler İçin 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Konuşma Metinleri!

Hurda teşviki ÖTV indirimi ne zaman çıkacak, Meclis'ten geçti mi? 8 KASIM 2025 HURDA TEŞVİKİ ÖTV İNDİRİMİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ!

11. YARGI PAKETİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ 8 KASIM 2025 | 11. yargı paketi ne zaman çıkacak, infaz düzenlemesi var mı, Meclis'e sunuldu mu?

TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Projesi başvuruları ne zaman, şartları neler? 1+1, 2+1 TOKİ 500 BİN KONUT PROJESİ ŞARTLARI VE BAŞVURU TARİHLERİ 2025