Seçmene oltalama uyarısı

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yarın gerçekleştirilecek yerel seçimlerde oy kullanacak vatandaşları uyardı.
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı, e-Devlet Kapısı, sosyal medya ve e-posta hesaplarından e-Devlet ismi ve görseli kullanılarak yerel seçimlerle ilgili oltalama saldırıları yapıldığını belirterek, vatandaşlara uyarı yaptı.
"OLTALAMA SALDIRILARI YAPILMAKTADIR"
e-Devlet platformunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Son günlerde sosyal medya platformları ve e-posta hesapları üzerinden e-Devlet Kapısı'nın ismi ve görseli kullanılarak mahalli idareler genel seçimleri ile ilgili oltalama saldırıları yapılmaktadır. Kişisel verilerinizi ele geçirmek için hazırlanmış bu aldatıcı içeriklere itibar etmeyiniz. Seçmen kaydı sorgulama işlemlerinizi; e-Devlet Kapısı (https://turkiye.gov.tr), e-Devlet Kapısı Mobil Uygulaması, https://secmen.ysk.gov.tr, Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'nın Seçmen Sorgulama Mobil Uygulaması ve Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı Çağrı Merkezi (444 9 975) üzerinden yapabilirsiniz" denildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Manisa'da orman yangını! 1 mahalle tahliye edildi
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
AYT DİNİ ŞEHİRLER SORUSU: Lhasa Dini Şehir Mi? Kahire Dini Şehir Mi? Roma Dini Şehir Mi? 2025 YKS AYT Dini Şehirler Sorusu Cevabı