Şehit yakınına hakarete ceza

Sakarya'da, şehit yakınına hakaret ettiği için hakkında şikayette bulunulan halk otobüsü sürücüsüne 392 TL para cezası uygulandı, aracına da 3 gün geçici ruhsat iptali yapıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü, şehit yakını olan 'Serbest Kart 54' sahibi kadına rencide edici sözler sarf ettiği tespit edilen sürücünün kullandığı 54 J 7005 plakalı özel halk otobüsünün sürücüsü A.K.'ye 3 gün geçici ruhsat iptali cezası verdi. Geçici ruhsat iptali cezası verilen araç 3 gün süreyle sefere çıkamadı. Söğütlü ilçesi ile Adapazarı arasında sefer yapan halk otobüsü sürücüsüne ayrıca Sakarya Büyükşehir Belediye Encümeni'nce 'Hakaret etmek, kötü davranmak' suçlarından 392 TL idari para cezası uygulanması kararı alındı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI, NE ZAMAN? Temmuz Maaş Zammı, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri ve İran-İsrail Gerilimi İçin Gözler Kabine Toplantısında
Kağıthane'de tam 'gaz' facia: 4 araca çarptı, 2 kişi yaraladı