hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Selen hemşirenin sır ölümü! Cinayete mi kurban gitti?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    İstanbul Beylikdüzü’nde hemşire olarak çalışan Selen Bilgin refaketçi olarak kaldığı odada ölü bulundu. Selen Hemşire cinayete mi kurban gitti? Doktor olan eski sevgili ifadesinde ne söyledi? Detayları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile Kameraman Caner Emre Kınacı’nın aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    24 yaşındaki Selen Bilgin Beylikdüzü’nde bir hastanede hemşire olarak çalışıyordu. Genç hemşire o gece işten çıktı. Beylikdüzü’nde hastanenin yoğun bakımında tedavi gören dedesinin yanına refakatçi olarak geldi. Sabah odaya giren hastane çalışanları Selen hemşirenin cansız bedeni ile karşılaştı.

    Yapılan ilk incelemelerde Selen hemşireye ameliyat öncesi hastaları uyutmak için kullanılan ağrı kesici enjekte edildiği belirlendi. Ardından hastanenin güvenlik kameraları incelendi. O görüntüler cinayet şüphesini akıllara getirdi. Selen hemşirenin bulunduğu odaya en son eski sevgilisi Doktor Fatih a’nın gittiği belirlendi. O anlar ise kameralara yansıdı.

    Enjekte edilen ilacın ampulü doktor eski sevgilinin cebinden çıktı. Ardından Yoğun Bakım Doktoru Fatih A. cinayet şüphesiyle gözaltına alındı. Doktor eski sevgili savcılıktaki ifadesinde suçlamaları reddetti. İfadesinde o geceyi şu sözlerle anlattı;

    “Olay gecesi Selen’in başı ağrıyordu. Bana 2-3 gündür uykusuz olduğunu ve kötü hissettiğini söyledi. Bunun için ilaç almak istedi. Beni aradı. Ona getirdiğim ağrı kesici ilacı enjekte ettim. Daha sonra yine yoğun bakıma indim. Selen'le yine bir telefon görüşmesi yaptık. Hatta kendisine 'Sana ağrı kesici ilaç verdim. Kayıt açmam lazım' dedim. Selen’e ağrı kesici ilaç dışında hiçbir şey enjekte etmedim”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Doktor Fatih A. kasten öldürme suçundan tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkeme şüphelinin adli kontrol talebiyle serbest bırakılmasına hükmetti. Savcılık ise verilen karara itiraz etti. Fatih A. için bir kez daha tutuklama istedi.

    Hemşire Selen Bilgin’in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’nda inceleniyor. Selen hemşirenin kesin ölüm nedeninin ortaya çıkmasının ardından mahkeme doktor eski sevgili hakkında bir kez daha kararını verecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow