Semih Özakça'dan Feyzioğlu'na cevap

Semih Özakçadan Feyzioğluna cevap
expand

Açlık grevindeki öğretmen Semih Özakça, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu'nun, kendisine ve Nuriye Gülmen'e yönelik sözlerine yanıt verdi. Özakça sosyal medya hesabından "Biliyor ki sempati duyarsa tutuklanır" diye yazdı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Özakça, RS FM'de Yavuz Oğhan'ın programında kendisi ve Gülmen hakkında "Nuriye ile Semih'i evlat edinecek bir sempati içinde olmamı kimse benden beklemesin" ifadelerini kullanan Feyzioğlu'na Twitter'dan cevap verdi. 

CHP'li Erdoğdu'dan Feyzioğlu'na sert sözler

Özakça," Biliyor ki, sempati duyarsa tutuklanır; empati kurarsa iktidara yaranamaz. Biz halkın içinde, halkın evladıyız; Feyzioğlu'na, sen kimsin! demek gerekir. Böyle bir beklenti var mı bilmiyorum ama Feyzioğlu'nu baba ilan edecek bir sempati içinde olmamızı kimse beklemesin" diye yazdı.

 

 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow