Sinan Ateş cinayetinde yeni detaylar!

Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada şüpheliler Tolgahan Demirbaş ve Emre Yüksel'in, tetikçinin olaydan sonra götürüldüğü ilk adresle bağlantıları nedeniyle tutuklandıkları öğrenildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada şüpheliler Tolgahan Demirbaş ve Emre Yüksel'in, tetikçinin olaydan sonra götürüldüğü ilk adresle bağlantıları nedeniyle tutuklandıkları öğrenildi. Olayın aydınlatılması için titizlikle çalışan savcılığın, elde edilen bu delil kapsamında soruşturmayı derinleştirdiği ve firari tetikçiye ulaşmak için operasyonların sürdüğü belirtildi.
Öte yandan Tolgahan Demirbaş’ın ifadesinde MHP ile hiçbir bağının olmadığını söylediği, Emre Yüksel’in de iddia edildiği gibi milletvekilinin danışmanı olmadığını anlattığı belirtildi. Her iki şüphelinin de cinayet ile bağlantılarını kabul etmedikleri öğrenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
Anne ve 2 çocuğu yangında can vermişti! Kan donduran şüpheye 2 yeni gözaltı!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası