Şişli yangını nerede, hangi binada, sokakta çıktı? Gayrettepe'de binada ölenlerin kimlikleri belli oldu mu?

Şişli'de 16 katlı bir binada çıkan yangında, 29 kişinin hayatını kaybettiği yaralılardan da bir bölümünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Yaşanan yangın olayından sonra yangının çıktığı bina ile ilgili aramalar hız kazandı. Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul Valisi Davut Gül, "Yangının çıkış nedeni belli değil. Tadilat yapılıyormuş. Hayatını kaybedenler tadilat için çalışanlar" ifadelerini kullandı. Peki, Şişli’de yangın çıkan bina nerede, hangi sokakta? Ölenlerin kimlikleri belli oldu mu? İşte detaylar.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Şişli Gayrettepe'de meydana gelen yangını ile ilgili son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. İddiaya göre, Ramazan dolayısıyla kapalı olan 16 katlı binanın en alt katında bulunan "Masquerade" adlı gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama oldu. Patlamanın ardından gece kulübünde yangın çıktı. Yangının büyümesiyle kulüpte ve bina dumanla doldu. O sırada kulüpte ve binada bulunanlar içeride mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi.
ŞİŞLİ’DE YANGIN ÇIKAN BİNA NEREDE?
Olay Şişli Gayrettepe'de Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta saat 13.00 sıralarında meydana geldi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Sırrı Süreyya Önder son yolcuğuna uğurlandı! Anneden oğluna veda: Ağıtlar yaktı...
Sırrı Süreyya Önder’e veda! Tabuttaki 'zeytin dalı' detayı dikkat çekti...
Özgür Özel'e saldırı! Ahmet Hakan yazdı: Alçakça, kalleşçe şerefsizce
"Demokrasiye atılan yumruk" Abdulkadir Selvi yazdı...