Şişli'de şüpheli paket alarmı: Polisler alarma geçti

İstanbul Şişli'de Halasgargazi Caddesi'nde bırakılan şüpheli bir paket nedeniyle sabaha karşı polis alarma geçti. Güvenlik nedeniyle Taksim yönü trafiğe kapatıldı, bomba imha uzmanı tarafından paket fünye ile patlatıldı.
İstanbul'daki Şişli Halasgargazi Caddesi'ne bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Güvenlik nedeniyle Taksim yönü tek taraflı olarak trafiğe kapatılırken, bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan paket boş çıktı.
Olay sabah 04.00 sıralarında Halasgargazi Caddesi 175 numaralı binanın önünde meydana geldi. Şüpheli paket ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemleri alan polis ekipleri tedbir olarak Mecidiyeköy'den Taksim istikametine giden şeridi trafiğe kapattı.
Park halindeki araçlarda arama
Çevrede yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri park halindeki araçların da etrafında araştırma yaptı.
Olay yerine gelen bomba imha uzmanı alınan güvenlik tedbirlerinin ardından paketi fünye ile patlattı. Yapılan incelemede alüminyum folyo kağıdı ve koli bandı ile sarılmış kaldırım taşı olduğu belirlendi. Şüpheli paketin fünye ile patlatılmasının ardından trafik normale döndü.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Canlı yayında itiraf: Cinayette sır perdesi aralandı
Sivas'ta sır ölüm! 69 yaşındaki kadının cesedi Kızılırmak’ta bulundu
Sakarya'da feci kaza! TIR'lar alev aldı: Can kaybı var