Şok iddia: PKK'dan bir günde 52 MİT'çiye infaz

FETÖ’cülerin verdiği liste sonucu PKK’lı teröristlerin MİT’in 52 ajanını bir günde infaz ettiği iddia edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu
'MİT Müsteşarı değil, CIA'nın şube müdürüydüm'
Türkiye gazetesinden Nuri Elibol'un üst düzey güvenlik yetkililerine dayandırdığı iddiaya göre PKK içinde MİT tarafından görevlendirilen kritik personelin isimleri FETÖ tarafından PKK'ya sızdırıldı.
MİT Müsteşarı Hakan Fidan FETÖ'cü savcılar tarafından ifadeye çağrıldığı gün olan 7 Şubat 2012'de ilginç bir gelişme daha yaşandı. FETÖ'cülerin PKK'ya sızdırdığı bu listede yer alan isimlerden 52 MİT mensubu terör örgütü tarafından infaz edildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)