hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SOLOTÜRK'ten nefes kesen prova

    SOLOTÜRKten nefes kesen prova
    expand
    KAYNAKİHA

    Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SOLOTÜRK, Kırıkkale'de perşembe günü gerçekleştirileceği KALEFEST etkinlikleri öncesinde yaptığı uçuş provasıyla vatandaşlara heyecan dolu dakikalar yaşattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kırıkkale Valiliği tarafından kurumlar arası koordinasyonla kamu kaynağı kullanılmadan 5 gün sürecek KALEFEST etkinlikleri çarşamba günü başlıyor. Tasarruf tedbirleri de göz önünde bulundurularak planlanan KALEFEST etkinlikleri, özel sektör firmalarının sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

    F-16 SAVAŞ UÇAĞIYLA HEYECAN VERİCİ MANEVRALARIN

    Etkinlikler kapsamında, Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri timi SOLOTÜRK, 23 Mayıs'ta yapacağı gösteri için prova uçuşunu başarıyla icra etti. F-16 savaş uçağıyla farklı manevraların yapıldığı gösteri nefes kesti. Heyecan dolu dakikalar yaşayan vatandaşlar ise o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
    Uçuş gösterisinin şahane olduğunu ifade eden Demet Aksöz, "İnsanoğlunun o şiddetle birlikte o hızla birlikte yukarıya o tırmanışı yapması mükemmeldi. Gerçekten çok süper pilotlarımız var bizim Türkiye olarak" dedi.

    Deneme uçuşlarının harika geçtiğini anlatan Beyza Ataseven, gösterinin harika ve zevkli olduğunu söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow