Son Dakika | 21 kentte DEAŞ'a 'GÜRZ-44' darbesi: 164 terör örgütü mensubu yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik son 1 haftadır devam eden "GÜRZ-44" operasyonlarında 164 şüpheli terör örgütü mensubunun yakalandığını açıkladı.
Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 21 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik son 1 haftadır devam eden "GÜRZ-44" operasyonlarında 164
şüpheli terör örgütü mensubunun yakalandığını belirterek şu bilgileri verdi:
"Toplumsal dayanışmamız ve ortak değerlerimiz, terörün yayılmasını önlemede en etkili savunma mekanizmalarından biridir. Terörü ülkemizden topyekün bir mücadeleyle söküp atmaya kararlıyız.
Cumhuriyet Başsavcılıkları, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinasyonunda; İl Emniyet Müdürlükleri TEM Şube Müdürlüklerince; Adana, Amasya, Antalya, Artvin, Balıkesir, Batman, Burdur, Bursa, Çorum, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Nevşehir, Sakarya, Samsun ve Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonlarda yakalanan şüphelilerin; DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri ve terör örgütüne finans sağladıkları tespit edildi.
Operasyonlar sonucu; ruhsatsız tabanca ve tüfekler ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.
Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Çatırtı sesleri alarma geçirdi: Tahliye edildiler!
Yaya geçidinde Elif'in öldüğü, arkadaşının ağır yaralandığı kaza kamerada
Ümraniye'de aldatılan kadından işkenceli tuzak! Telefondaki görüntü şoke etti
Evdeki Tedavinin Ardından Hayatını Kaybetti... Şüpheli Yine Aynı: Sarı Serum!
HABER || Ege'de deprem fırtınası! Yunanistan'da yanardağ patlarsa ne olur? Türkiye'yi etkiler mi? Uzman isim yanıtladı