Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'li Öztrak'a tepki

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelikten CHPli Öztraka tepki
expand
KAYNAK DHA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın açıklamalarına ilişkin "Kılıçdaroğlu’nun parti sözcüsü haddini aşarak ekip olarak hiç anlamadıkları konularda konuşmuş. Her konuyu size tek tek anlatmamız imkansız; anlamanız en az yüzyıl sürer" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Kılıçdaroğlu’nun parti sözcüsü haddini aşarak ekip olarak hiç anlamadıkları konularda konuşmuş. Her konuyu size tek tek anlatmamız imkansız; anlamanız en az yüzyıl sürer. “Türkiye’nin kurucu partisi” ünvanı ile alakası olmayan bir siyasi ekip olduğunuzu binlerce kez gösterdiniz. İnanmıyorsanız, CHP’ye destek veren vatandaşlarımıza sorun.

Seçim sürecinde terör örgütlerinin açık desteği karşısında sus pus olanlar, boş açıklamalarla vakit kaybetmesinler; oturup ders çalışsınlar.

Demokrasi ve dış politika konularında her dersten sınıfta kalanları, dışardan bitirme sınavlarına almıyoruz!

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow