Son dakika: Bakan Yerlikaya duyurdu! İçişleri Bakanlığı'nda 'Narin Güran' toplantısı

Son dakika: Bakan Yerlikaya duyurdu İçişleri Bakanlığında Narin Güran toplantısı
expand
KAYNAKMariye Ekinci | CNN TÜRK

Son dakika haberine göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyasından duyurdu. Narin Güran'ın öldürülmesinin de değerlendirildiği güvenlik toplantısı İçişleri Bakanlığı'nda düzenleniyor.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da bugün cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın öldürülmesi olayının da değerlendirildiği güvenlik toplantısının yapıldığını bildirdi.

"TÜM SUÇ ODAKLARIYLA MÜCADELEMİZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR"

Bakan Yerlikaya, bakan yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş ve ilgili birim amirlerinin katılımıyla gerçekleştirdikleri güvenlik toplantısına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Güvenlik toplantımızda, başta Narin kızımızın öldürülmesi olayının değerlendirilmesi olmak üzere narkotik ve asayiş suçları ana gündem maddelerimizi oluşturuyor. Örgütlü ya da bireysel suç işleyenlerle, masum insanların canlarına kastedenlerle, çocuklarımıza dokunanlarla, terör örgütleri ve işbirlikçileriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle ve tüm suç odaklarıyla mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz."

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Son dakika: Bakan Yerlikaya duyurdu İçişleri Bakanlığında Narin Güran toplantısı

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow