Dilan Polat'tan sonra bir isim daha! Banu Parlak gözaltına alındı!

Dilan Polattan sonra bir isim daha Banu Parlak gözaltına alındı
expand
KAYNAKİHA

Şarkıcı Banu Parlak kooperatif dolandırıcılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) yoluyla hakim karşısında çıkan Banu Parlak, görülen mahkemenin ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Şarkıcı Banu Parlak , Trabzon'a giderken İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Banu Parlak, işlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi. Banu Parlak'ın Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından arandığı öğrenildi. Parlak, (SEGBİS) yoluyla hakim karşısına çıktı, mahkemenin ardından serbest bırakıldı.

SERBEST BIRAKILDI

Dilan Polat'la yaşadığı polemikle ve iş yerlerine yapılan silahlı saldırılarla gündeme gelen şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, İstanbul Havalimanı'na giderken uygulama noktasında durduruldu. Burada GBT kontrolü yapılan Banu Parlak'ın kooperatif dolandırıcılığı suçundan Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Hakimliğince hakkında arama kararı olduğu görüldü. Bunun üzerine gözaltına alınan Parlak işlemleri için İstanbul Havalimanı'ndaki Gaziosmanpaşa Adliyesi ek hizmet binasına sevk edildi. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) yoluyla hakim karşısında çıkan Banu Parlak, görülen mahkemenin ardından serbest kalarak havalimanından ayrıldı.

BANU PARLAK KİMDİR? 

Banu Parlak, 1987 senesinde doğdu. Memleketi Kastamonu olan ünlü, 2017 yılında Okan Öztürk ile evlendi. Çiftin bu evlilikten bir kızı oldu. Ancak Okan Öztürk ve Banu Parlak, 2018 yılında boşandı. Banu Parlak, 35 yaşındadır.

 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow