hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA: BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı

    KAYNAKCnnturk.com

    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı, Tokat'ın Reşadiye ilçesine 15 km kala kaza yaptı. 4 kişinin yaralı olduğu kazada Destici'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sivas’tan miting için Tokat’a giden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de içerisinde bulunduğu otomobil, Niksar ilçesi ile Tokat’ın Reşadiye ilçesi arasındaki Çakmak köyü yakınlarında kaygan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada Destici ile araçta bulunan BBP Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar yaralandı.

    SON DAKİKA: BBP Genel Başkanı Mustafa Desticinin de içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı

    Mustafa Destici ve il başkanı Mustafa Omalar, Reşadiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavileri sürüyor.

    ERDOĞAN'DAN MUSTAFA DESTİCİ'YE GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Destici ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

    Yazılı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları için gittiği Tokat'ta trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti." denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BAKAN YERLİKAYA'DAN 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda; 'Tokat Reşadiye yakınlarında trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye BBP Tokat İl Başkanı Sayın Mustafa Omalar’a, aracın şoförü ve Sayın Destici’nin koruma polisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Sayın Destici tetkik ve tedavi için Tokat Devlet Hastanesine intikal etmektedir. ' ifadelerine yer verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow