Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz yürüyüşüne katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"nde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde düzenlenecek yürüyüşe katılacak.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Ankara'daki programını tamamladıktan sonra İstanbul'a geçecek ve burada 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Şehitler Anıtı'nı ziyaret edecek.
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde düzenlenecek yürüyüşe katılacak ve burada halka hitap edecek.
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz Şehitler Makamı'nın hemen altındaki bin 500 metrekarelik alanda inşaatı devam eden "15 Temmuz Şehitler Müzesi"nin de kısmi açılışı gerçekleştirilecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI: Kurban Bayramı En Güzel, Yeni, Anlamlı, Dualı, Ayetli, Hadisli Kurban Bayramı Mesajları!
AVRASYA TÜNELİ BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ? İstanbul'da Marmaray, İETT Otobüsleri, Adalar Vapuru Bayramda Bedava mı? Kurban Bayramı Ücretsiz Köprü ve Otoyollar!
SON DAKİKA: Kocaeli'nde palet fabrikası yanıyor: Çok sayıda ekip bölgede
Kurbanlık seçerken mutlaka bunlara dikkat edin: Uzmanlar tek tek uyardı
SON DAKİKA... Kavimler göçü başladı! Böyle fotoğraflandı...