SON DAKİKA... DEM Parti'nin İmralı başvurusu! Bakan Tunç'tan açıklama
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: (DEM Parti'nin İmralı başvurusu) Bu süreç devam ediyor. Uygun bir günün belirlenmesi ile ilgili bir çalışmamız olacak.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bakan Tunç, TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri oturumu öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Tunç, DEM Parti eş genel başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları'nın İmralı'da PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile yüz yüze görüşme başvurularına ilişkin, "26 Kasım'daydı başvuru dilekçesi. Dilekçeyi aldık, o zaman da söylediğim gibi 'Değerlendiriyoruz' demiştik.
Bu süreç devam ediyor. Burada uygun bir günün belirlenmesi ile ilgili bir çalışmamız olacak. Size sonucu bildireceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yol yenileme çalışmasında ortaya çıktı! Ekipler hemen etrafını kapattı
Dünyanın en uzun ve en kısa kadını yeniden buluştu
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
AKOM'dan son dakika uyarısı: Perşembeye kadar sürecek
'Faylıköy'de 6.2'lik deprem öncesi garip olay: 6 dakika sürdü!