Son dakika... Emniyet Genel Müdürü Altınok'tan güvenlik açıklaması

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok yılbaşı akşamıyla ilgili açıklama yaptı. 'Bütün tedbirlerimizi aldık. 81 vilayette emniyet görevlilerimiz izin kullanmayacak, 275 bin personelimiz görev başında olacak' dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Altınok, yılbaşı gecesi için alınan tedbirlerle ilgili konuştu. 275 bin kolluk kuvvetinin o gece mesai yapacağını söyleyen Altınok, kendisinin de akşam 17.00'den ertesi sabah 08.00'e kadar görev başında olacağını söyledi.
Altınok, 'Bütün tedbirlerimizi aldık. 81 vilayette emniyet görevlilerimiz izin kullanmayacak, 275 bin personelimiz görev başında olacak' diye konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Sırrı Süreyya Önder son yolcuğuna uğurlandı! Anneden oğluna veda: Ağıtlar yaktı...
Sırrı Süreyya Önder’e veda! Tabuttaki 'zeytin dalı' detayı dikkat çekti...
Özgür Özel'e saldırı! Ahmet Hakan yazdı: Alçakça, kalleşçe şerefsizce
"Demokrasiye atılan yumruk" Abdulkadir Selvi yazdı...