Son dakika... Gökçeada'da deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca, saat 17.29'da merkez üssü Ege Denizi Gökçeada açıklarında, 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, bugün saat 17.29'da, merkez üssü Ege Denizi'nin Gökçeada açıklarında 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Yerin 7.4 metre derinliğinde meydana gelen deprem, Gökçeada'nın yanısıra Çanakkele'nin kıyı kesimindeki merkezlerden de hissedildi.
Depremde, can veya mal kaybı olmadı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?