SON DAKİKA HABERİ... Ankara'da 9 kişinin can verdiği kaza neden oldu? Vali Şahin'den ilk açıklama
Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti. Kazaya dair CNN TÜRK canlı yayınında konuşan Ankara Valisi Şahin "Kazanın olma nedeniyle ilgili ilk değerlendirme uyuma sebebiyle ama daha sonra bu netleşecektir" ifadelerini kullandı. dedi.
Sabaha karşı Ankara'dan Polatlı'ya seyreden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 04 AAV 951 plakalı yolcu otobüsü, Olukpınar köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen nedenle yoldan çıkarak köprü ayaklarına çarptı.
Kazada otobüste bulunan çok sayıda yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri otobüste sıkışanları kurtardı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.
Kazanın meydana geldiği güzergah trafiğe kapatıldı.
ANKARA VALİSİ ŞAHİN'DEN CNN TÜRK'E AÇIKLAMALAR
CNN TÜRK canlı yayınına bağlanan Ankara Valisi Vasip Şahin "İlk belirlemelere göre 26 yolcu yaralandı, 9 yolcu hayatını kaybetti. Şu anda otobüste içinde sıkışan orada bulunan yolcu yok ama enkaz altında olabilir endişesiyle arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Ağır yaralı bilgisi henüz gelmedi. Kazanın olma nedeniyle ilgili ilk değerlendirme uyuma sebebiyle ama daha sonra bu netleşecektir" ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...