Son dakika: Haftalık vaka sayıları belli oldu! İl İl haftalık vaka sayısı (6-12 Mart 2021)! En çok vaka hangi illerde?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca haftalık vaka sayılarını paylaştı. Sağlık Bakanlığı’nın illere göre haftalık vaka sayısı açıklamasından sonra illere göre koronavirüs vaka sayısı ile ilgili gelişmeler merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabında 7 günün illere göre haftalık vaka sayısını paylaştı. Paylaşılan tabloda 100 bin kişide vaka sayısı paylaşıldı. Bakan Koca'nın paylaşımı sonrasında detaylar araştırılmaya başlandı. En çok vakaların görüldüğü iller hangileri? İşte 6-12 Mart 2021 haftasının illere göre koronavirüs vaka sayıları..
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''İllerimizde 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık toplam vaka sayılarını harita üzerinde görebilirsiniz. Tedbirlere uyarak normalleşmek mümkün.'' açıklamasını yaptı. İllere göre 6-12 Mart tarihleri arasında Kovid-19 vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 178,25, Ankara'da 68,53, İzmir'de 78,57 oldu. Haftalık verilere göre 100 binde en fazla Kovid-19 vakası, Samsun, Sinop, Giresun, Balıkesir ve Kilis'te görüldü. 100 binde en az Kovid-19 vakası görülen iller Siirt, Şırnak, Hakkari, Şanlıurfa ve Batman olarak sıralandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2025: Resimli, Duygusal, Anlamlı, Şiirli Babaya, Eşe, Dedeye Göndermelik Babalar Günü Mesajları! Babalar Gününüz Kutlu Olsun!
LGS heyecanı: Milyonlarca genç ter döktü
Aksaray'da sıcak hava balonu faciası: Ölü ve yaralılar var
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?
Güzel havalara mola! Meteoroloji’den yağış, fırtına ve toz taşınımı uyarısı: Etkilenecek bölgeler belli oldu!