Son dakika... HÜDA PAR Erdoğan'ı destekleme kararı aldı

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldı.
Hür Dava Partisinin (HÜDA PAR) Cumhurbaşkanı Seçimi'nde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldığı öğrenildi.
HÜDA-PAR ile Saadet Partisi'nden sürpriz görüşme
HÜDA PAR'dan YSK'ya itiraz dilekçesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'nu kabul etti
27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi'ne parti logosuyla girecek HÜDA PAR, parti yetkili organlarıyla ve üyeleriyle Cumhurbaşkanı Seçimi'nde destekleyecekleri ismi değerlendirdi.
Parti yetkililerinden edinilen bilgiye göre, son olarak Genel İdare Kurulunda (GİK) yapılan değerlendirme sonucunda Cumhurbaşkanı Seçimi'nde AK Parti'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı alındı.
Kararı, HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz'un bugün İstanbul İl Başkanlığı'nda bugün düzenleyeceği basın açıklamasıyla duyurması bekleniyor.
24 Haziran'daki milletvekilliği seçimine ülke genelinde kendi logosu ve adaylarıyla katılacak HÜDA PAR, Diyarbakır'da eski genel başkanları Zekeriya Yapıcıoğlu'nu, Batman'da ise genel başkan yardımcısı ve aynı zamanda GİK üyesi Aydın Gök'ü bağımsız aday olarak destekleyecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA | Diyarbakır'daki yangın faciasına ilişkin yeni gelişme! 4 kişi hakkında gözaltı kararı
RESİMLİ KURBAN BAYRAM MESAJLARI 2025 | Anne, Baba, Eş ve Sevgiliye Özel Yeni, Anlamlı, Dualı, Ayetli Kurban Bayramı Mesajları!
1500 rakımda bayram: Mehmetçik vatan nöbetinde
AVRASYA TÜNELİ BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ? İstanbul'da Marmaray, İETT Otobüsleri, Adalar Vapuru Bayramda Bedava mı? Kurban Bayramı Ücretsiz Köprü ve Otoyollar!
Klasikleşen bayram görüntüleri: Acemi kasaplar hastaneye koştu