SON DAKİKA | Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 7 terörist etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Kandil ve Metina bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 7 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.
Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi X hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Gök Vatanımızın Cesur Kahramanları, teröristleri tespit ettikleri yerde etkisiz hâle getirmeye devam ediyor!
Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesine 12 Şubat 2025 tarihinde düzenlenen hava harekâtıyla 4 PKK’lı teröristin ve Metina bölgesine 14 Şubat 2025 tarihinde düzenlenen hava harekâtıyla 3 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiği belirlendi.
Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör örgütlerine yönelik önleyici ve yok edici tedbirler almayı sürdürecek!
Gök Vatanımızın Cesur Kahramanları, teröristleri tespit ettikleri yerde etkisiz hâle getirmeye devam ediyor!
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) February 15, 2025
Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesine 12 Şubat 2025 tarihinde düzenlenen hava harekâtıyla 4 PKK’lı teröristin ve Metina bölgesine 14 Şubat 2025 tarihinde düzenlenen hava… pic.twitter.com/HuKO6dgoEU
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Mihriban Yılmaz’ı katleden caninin ifadesi ortaya çıktı: Öldüğünü anlayınca ormana gömdüm

20 OCAK İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ BEDAŞ: İstanbul elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Kesintiden hangi ilçeler etkilenecek?

Siyasete kısa mola: Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski NBA oyuncusu Shaquille O'Neal ile basketbol oynadı

Karabük'te dehşet veren olay: Kızının erkek arkadaşını pompalı tüfekle yaraladı

SAĞLIK BAKANLIĞI 26 BİN 673 PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak? Başvuru Şartları Neler? Branş Dağılımı Nasıl?