SON DAKİKA | İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği tekrar açıldı

Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Boğazı gemi trafiğinin çift yönlü olarak askıya alındığını duyurulmuştu. Açıklamadan saatler sonra Boğaz'da trafiğin tekrar açıldığı bildirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği doğal gaz için boru döşeyecek olan derin denizde boru indirme gemisi CASTORONE’nin, 5 kılavuz kaptan ile birlikte, NENE HATUN acil müdahale gemisi, KURTARMA-7, KURTARMA-10, KURTARMA-11, KURTARMA-12 Römorkörleri ve 8 hızlı tahlisiye botu refakatinde İstanbul Boğazı geçişine başlaması nedeniyle, *İstanbul Boğazı gemi trafiği geçici olarak ve çift yönde askıya alındı.
TRAFİK AÇILDI
Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "CASTORONE isimli derin denizde boru indirme gemisinin geçişi nedeniyle askıya alınan İstanbul Boğazı gemi trafiği, geçişin tamamlanmasına müteakip kuzey-güney yönlü olarak açılmıştır." denildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama