SON DAKİKA! İstanbul'da lodos sonrası yağmur! Trafik kilitlendi! (İSTANBUL TRAFİĞİNDE SON DURUM)

Lodos sonrası İstanbul’u etkisi altına alan yağmur, iş çıkışı trafiği felç etti. Avrasya Tüneli’nde meydana gelen araç yangını ise yoğunluğu daha da artırdı.
İstanbul’da iş çıkış saatinde havanında yağışlı olması nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. İBB Trafik Yoğunluğu Haritasında saat 17.30 itibariyle trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı.
İstanbul genelinde iş çıkış saatinde havanında yağışlı olması nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. Avrupa yakasında D-100 Karayolu Okmeydanı mevkii ve Yenibosna mevkiinde trafik durma noktasına geldi. Saat 17.30 sıralarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluğu Haritasında yoğunluk yüzde 90'a ulaştı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritası’na göre, en çok yoğunluğun yaşandığı bölgeler şunlar oldu:
-D-100 Karayolu (E-5) Edirnekapı yönü
-TEM Otoyolu Avrupa’dan Anadolu’ya geçiş noktaları
-Avrasya Tüneli çıkışları ve bağlantı yolları
Yağmur nedeniyle yollarda su birikintileri oluşurken, bazı noktalarda araç arızaları da trafiği olumsuz etkiledi. Uzmanlar, sürücüleri yağışlı hava nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyardı. Ayrıca toplu taşıma araçlarını kullanmanın bu tür yoğunluklarda daha etkili bir çözüm olacağı belirtildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!