SON DAKİKA | Narin Güran davasında sanıkların son sözleri ortaya çıktı!

Son dakika haberi... Kararın açılanması için salona getirilen sanıkların son sözleri mahkeme heyeti tarafından dinlendi. Anne, ağabey ve amca suçu kabul etmezken, Nevzat Bahtiyar ise yalnızca Narin'in cansız bedenini taşıdığı için ceza alması gerektiğini savundu.
Türkiye'yi sarsan Narin Güran cinayetinde karar verildi. Anne, ağabey ve amca, Narin'i öldürmekten suçlu bulunarak, ağırlaştırılmış müebbet hapse çaptırıldı. Nevzat Bahtiyar'ın ise delil karartmaktan 4 yıl 6 ay hapis cezası aldığı öğrenilirken, mahkemede sanıkların söylediği son sözler ortaya çıktı. Kararın açıklanması için sanıklar salona alında, mahkeme heyeti son sözlerini dinledi.
NEVZAT BAHTİYAR: TAŞIMA SUÇU NEYSE CEZAMA RAYIZIYIM
Yüksel Güran : Yüreğim yaralı ama rabbim benim şahidim ve kefilimdir. Kızımın asla katili olmadım, kızıma zarar vermedim. Başım diktir. Rabbim hakkımı bırakmasın. Bundan sonra karar senin hakim bey.
Nevzat Bahtiyar: Sayın başkanım Narin'i ben öldürmedim. Cesedini Salim Güran bana verdi. Taşıma cezası neyse ben razıyım.
Enes Güran: Sayın hakim ben her zaman doğruyu konuştum . Hakkım helal değildir mahkeme ne derse odur. Üzerime atılan suçları kabul etmiyorum
Salim Güran: Narin benim yeğenimdir canımdır bu dünyada ona zarar verecek son kişi benim Narin'e ben zarar vermedim kimse öküz burdadır demiyor suçsuzum.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Şener Üşümezsoy o noktaları tek tek işaret etti: İşte büyük deprem riski olan yerler!
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SON DAKİKA! Naci Görür: Silivri Fayı 6.2'yle Kırıldı! Adalar Fayı da Kırılacak! 7.5'lik Deprem Bekliyoruz
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
SON DAKİKA... Meteoroloji il il açıkladı! 'Sarı' uyarı: Fırtına geliyor...