Son dakika... Prof. Dr. Ahmet Ercan beyin kanaması geçirdiğini duyurdu

Prof. Dr. Ahmet Ercan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ziyaret için gittiği Bosna Hersek'te sırt ağrısı nedeni ile kaldırıldığını, hastanede beyin kanaması ve inme geçirdiğini duyurdu.
Sosyal medya hesabı X'den açıklama yapan Prof. Dr. Ahmet Ercan, şu anda Sarayova'da gözlem altında olduğunu duyurdu.
Ercan paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
"Bosna-Hersek’te boyundan bele omirilik boyunca gelen sırt ağrısıyla 22/12 tansiyonlar ambulans ile Sarayova hastanesi acile kaldırıldım. 10 gün önce kalbime stent takılmıştı. 3 saat süren sağlıkçı müdahaleleri ile tansiyon 13/7,5’a düşürüldü. Beyin kanaması ile inme atlattım. Şimdi Sarayova’ya gözlem altında dinlenmekteyim. İlgi gösteren kardiyolog ile arkadaşlarıma, yakınlarıma teşekkür ederim."
Bosna-Hersek’te boyundan bele omirilik boyunca gelen sırt ağrısıyla 22/12 tansiyonlar ambulans ile Sarayova hastanesi acile kaldırıldım. 10 gün önce kalbime stent takılmıştı. 3 saat süren sağlıkçı müdahaleleri ile tansiyon 13/7,5’a düşürüldü. Beyin kanaması ile inme atlattım.… pic.twitter.com/6G3Q3JFPTQ
— Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan (@ovgunaercan) May 6, 2025
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Trafikte dehşete düşüren görüntü: Canım burnumda, kafanı keserim

Meteoroloji'den sıcak hava uyarısı: Bu saatlere dikkat

DEPREM Mİ OLDU? 5 Ağustos AFAD-Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi Sorgulama

34 yıl sonra gelen mucizeleri ile Anıtkabir'e gittiler

Üst geçitte saniyelerle yarış! Ölümün kıyısından ikna ile kurtarıldı