Son dakika: Rabia Naz'ın ölümüyle ilgili soruşturmada yeni gelişme

Son dakika: Rabia Nazın ölümüyle ilgili soruşturmada yeni gelişme
expand
KAYNAKAA

HSK, Rabia Naz Vatan'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, babası Şaban Vatan'ın "müfettiş incelemesi yapılması" talebi doğrultusunda inceleme başlattı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

 Hakimler ve Savcılar Kurulu, Şaban Vatan'ın, kızı Rabia'nın ölümüyle ilgili soruşturmada “müfettiş incelemesi yapılması” yönündeki talebi doğrultusunda inceleme başlattı.

Vatan'ın başvurusu Kurul gündeminde öne çekilerek öncelikli olarak ele alındı. Kurulun, 11 Nisan Perşembe günkü toplantısında görüşülen başvuruyla ilgili olarak inceleme izni verildiği öğrenildi.

Daha önce mülkiye müfettişleri tarafından Eynesil'de bir inceleme başlatılmıştı.

HSK tarafından, Rabia Naz soruşturması ile ilgili inceleme başlatıldı, buna göre; Kurul, müfettişleri süreci denetleyecek ve baba Vatan'ın etkin soruşturma konusundaki iddialarını araştıracak.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow