Son dakika...Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'dan istifa iddialarına yanıt

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan istifa ettiği iddialarıyla ilgili konuştu. Atatürk Havalimanı'nda konuşan Demircan, "Öyle bir şey yok, hiçbir zaman da olmadı. Şu anda görevimizin başındayız" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Suudi Arabistan'a seyahatinden önce Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda bir basın toplantısı düzenleyen Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, istifa ettiğine ilişkin bazı medya organlarında hakkında çıkan haberleri yalanladı. Demircan, şunları söyledi:
"Şu anda görevimizin başındayız. Öyle bir şey yok, hiçbir zaman da olmadı. Bizi göreve getiren makamlar bellidir. Biz görevlerimizin başında, sonuna kadar çalışırız. Biz şu inanca ve bilince sahibiz; bu makamlar milletin emanetidir. Biz bu makamlarda imtihan oluruz. Milletimize hizmetle imtihan oluruz. Böyle bir şey yok. Bunların hepsi bir kısım medyanın ortaya çıkarmaya çalıştığı algı operasyonudur, aslı olmayan şeydir."
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!