SON DAKİKA! Türkiye Cumhuriyeti 101 yaşında: Erdoğan tebrikleri kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Cumhuriyet'in 101'inci yıldönümü vesilesi ile Beştepe'de tebrikleri kabul etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in ilanının 101'inci yılı etkinlikleri kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tebrikleri kabul etti.
Törende, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bakanlar, yüksek yargı üyeleri, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları ile yabancı misyon şefleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bayram tebriklerini sundu.
DEVLET ERKANI ANITKABİR'DE
Türkiye Cumhuriyeti'nin 101. kuruluş yıl dönümü tüm yurtta törenlerle kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in ilanının 101'inci yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri’ne yazdığı mesajda, "Bölgemizde sınırların bir asır evvel olduğu gibi yine kan ve gözyaşıyla çizilmek istendiği bir dönemde vatanımızın bekasını, milletimizin güvenliğini korumak için her türlü tedbiri alıyoruz" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA || Devlet erkanı Anıtkabir'de! Erdoğan: Vatanımızın bekasını korumak için tedbir alıyoruz
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Manisa'da orman yangını! 1 mahalle tahliye edildi
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
AYT DİNİ ŞEHİRLER SORUSU: Lhasa Dini Şehir Mi? Kahire Dini Şehir Mi? Roma Dini Şehir Mi? 2025 YKS AYT Dini Şehirler Sorusu Cevabı