Sosyal medyadan piton satmaya çaıştı!

Sosyal medyadan piton satmaya çaıştı!
Kaynak:İHA

Sosyal medya üzerinden bir pitonu satışa çıkaran kişi, ekipler tarafından yakalandı. Satılmaya çalışılan pitonun 'kraliyet pitonu' olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Kastamonu'da bir kişi sosyal medya üzerinden piton satmaya çalıştı. Satışı yapıldığı tespit edilen piton cinsi yılan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Kastamonu İl Şube Müdürlüğü'nce el konularak koruma altına alındı. Ekipler, yılanı satmaya çalışan şahsa ise 8 bin 252 TL para cezası verdi.

Sosyal medyadan piton satmaya çaıştı

NESLİ TÜKENME TEHDİDİ ALTINDA

Haberlerimizi Google'da takip edin

En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.

Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Kastamonu’da il merkezinde ikamet eden bir şahsın sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak satmaya çalışan piton, ekipleri harekete geçirdi. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de desteğiyle belirlenen adrese baskın yapan Doğa Koruma ve Milli Parklar Kastamonu İl Şube Müdürlüğü ekipleri, “kraliyet pitonu” türü olduğu saptanan ve nesli tükenme tehdidi altında olan türler arasında bulunan hayvana el koydu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Yılanı satmaya çalışan şahsa ise 8 bin 252 TL idari para cezası uygulandı. Piton yılanı, ekipler tarafından koruma altına alındı.

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber