Spreyli saldırgan mahalleliyi sokağa döktü
İstanbul Esenyurt'ta park halindeki 26 araç kırmızı sprey boya ile boyandı. Araçlarının zarar gördüğünü öğrenen mahalleli sokağa döküldü.
Haberin Devamı
/

Olay geçtiğimiz günlerde Fatih Mahallesi'nde meydana geldi.
/

Akşam işten gelen sokak sakinleri araçlarını sokak içerisine park etti.
Haberin Devamı
/

Gece saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler sokakta sol tarafta park halindeki araçları kırmızı sprey boya ile boyayarak kaçtı.
/

Araçlarının zarar gördüğünü öğrenen araç sahipleri hemen araçlarının başına gidip durumu polis ekiplerine bildirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Olay yerine gelen polis ekipleri olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin eşkalini belirlemek için sokaktaki güvenlik kamera araştırması yaptı.
/

Araç sahipleri ise kendi imkanları ile boyanan araçlarını temizlemeye çalıştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Bazı araç sahipleri boyayı sinek ilacı bazıları ise temizlik maddesi ile çıkartmaya çalıştı.
/

Sokağa dökülen mahalle sakinlerinden Hüseyin Aydemir "Çocuğum 'baba araba boyanmış' dedi. Çıktım evden baktım benim araç boyalı, komşuların araçları da boyalı. Kimin yaptığını bilmiyoruz. Elimizdeki temizlik maddesiyle aracımızı temizliyoruz" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı