Su deposundan baz istasyonu çıkınca...

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir binanın çatısına "su deposu" diye konulan platformun içinden baz istasyonunun çıkması mahallelinin tepkisine sebep oldu. Karlıtepe mahallesi sakinleri baz istasyonuna zarar verdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Karlıtepe mahallesi Temiz sokaktaki tek katlı binanın çatısına 2 hafta önce konulan platform ilk günden beri merak konusuydu.
Araştırma yapan mahalleli "İçinde su deposu var" cevabını aldı.
Ancak sokakta otomatik kepenkler, otomobillerin uzaktan kumandaları ve bazı elektronik cihazlar çalışmayınca mahalleli araştırmayı derinleştirdi ve kutunun içinde baz istasyonu olduğunu öğrendi.
Karlıtepeliler bunun üzerine dün akşam topladıkları imzaları muhtarlığa teslim ettikten sonra protesto gösterisi yaptı. Çatıya çıkan bir kişi ise levye ile baz istasyonunun dış kaplamasına zarar verdi.
Gazi mahallesinde 3 yılda 13 kişinin kanser olduğunu ileri süren mahalleli, istasyonun kaldırılmasını istedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor