Sürücüler dikkat! 2. Köprü'de bakım başlıyor...

İstanbul Valiliği Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yapılacak olan "Kedi Yolları" çalışması sebebiyle iki yönlü olarak bir şerit kapanıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul Valiliği'nden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanacak olan sürücüler için bir uyarı yayınlandı.
İşte o açıklama;
"Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yapılacak olan "Kedi yolları" nedeniyle, 17 Ekim-15 Aralık tarihleri arasında Asya-Avrupa yönü sağ şeritte, 16 Aralık-30 Ocak 2015 tarihleri arasında da Avrupa-Asya yönü sağ şeritte yapılacak olup diğer şeritler araç trafiğine açık olacak. Belirtilen tarih aralıklarında, her iki yönde (Hem Asya-Avrupa Kuzey yönünde, hem de Avrupa-Asya Güney yönünde) sağ şeritlerin akşam 22.00-06.00 saatleri arasında trafiğe kapatılması öngörülmektedir."
Şamil Tayyar ile Pervin Buldan arasında sert tartışma
IŞİD'in paylaştığı Kobani fotoğrafları
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Terörsüz Türkiye'de önemli viraj! Terör örgütü PKK'nın silah bırakma süreci nasıl olacak? Abdulkadir Selvi yazdı
HABER... Barış diplomasisi: Adres İstanbul!
Meteoroloji tarih verdi: İstanbul'u sağanak vuracak
Düğünde çalan şarkıların telif parasını kim ödeyecek? Salon sahibi mi yoksa gelin ve damat mı?
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!