Süs havuzunda elektrik akımına kapılan çocuk öldü

Süs havuzunda elektrik akımına kapılan çocuk öldü
expand

Samsun'un İlkadım ilçesinde süs havuzuna giren 8 yaşındaki çocuk elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Edinilen bilgiye göre, yurt dışından tatil için ailesi ile akrabalarının yanına gelen 8 yaşındaki Enes Hamza Çelik, oyun oynamak için Batıpark dolgu sahası içinde bulunan süs havuzuna girdi.

Burada elektrik akımına kapılan çocuk, ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar ve ailesinin yardımı ile havuzdan çıkarılan Çelik, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Çelik, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Enes Hamza Çelik'in süs havuzunda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesinin ardından havuzun etrafına güvenlik şeridi çekerek, uyarı levhaları koydu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow