Tartıştığı arkadaşını öldüren şüpheli tutuklandı

İzmir'in Bornova ilçesinde birlikte içki içtiği arkadaşı Ali Takım'ı (50) bıçaklayarak öldüren Hasan Kocayılmaz (50), tutuklandı.
Olay, dün saat 03.00 sıralarında Bornova ilçesinde meydana geldi. Bir eğlence mekanında içki içen Hasan Kocayılmaz ile arkadaşı Ali Takım arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın sokakta kavgaya dönmesi ile Kocayılmaz, Takım'ı belinden bıçaklayıp, kaçtı.
Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Takım, hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Suç Analiz Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Torbalı ilçesinde saklandığı adresi belirledi. Operasyonla gözaltına alınan Kocayılmaz, ifadesinde; çok alkollü olduğunu, aralarında bir anda çıkan tartışma sonucu olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hasan Kocayılmaz, tutuklandı. Öte yandan Kocayılmaz ile Takım'ın tartıştığı, şüphelinin de olay yerinden uzaklaştığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.(DHA)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Sahte fatura davasında karar çıktı: Engin Polat ve babası Sezgin Polat'a 5 yıl 2 ay hapis cezası verildi
KKTC Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi, 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak