hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tatil bitti göç başladı! Akın akın geliyorlar

    Tatil bitti göç başladı Akın akın geliyorlar
    expand
    KAYNAK DHA

    Muğla’nın dünya ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, trafik yoğunluğuna takılmak istemeyen bazı tatilciler, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitimine bir gün kala kentten ayrılmaya başladı. Bodrum’dan son 12 saat içinde yaklaşık 10 bin aracın çıkış yaptığı bildirildi. Bodrum'un yanı sıra tatilinden dönenler, 43 ilin güzergahında bulunan 'kilit kavşak' Kırıkkale'de trafik yoğunluğuna neden oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Bodrum’da bayram tatilini geçiren tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı. Son gün yoğunluğuna kalmak istemeyen bazı tatilciler, bugün sabahın erken saatlerinden itibaren dönüşe geçti.

    YOĞUNLUĞUN ARTMASI BEKLENİYOR

    Bu kapsamda özellikle Gümbet Kavşağı Milas istikametinde trafik yoğunluğu gözlendi. Polis ekipleri trafiği daha akıcı ve sağlıklı hale getirebilmek adına kontrollü geçiş sağladı. Öte yandan, Bodrum’dan son 12 saat içinde yaklaşık 10 bin aracın çıkış yaptığı bildirildi. Yarın akşam saatlerinden itibaren tatilcilerin dönüş yolculuğunda yoğunluğun daha da artması bekleniyor.

    KİLİT KAVŞAK KİLİTLENDİ

    Kırıkkale'de Ramazan Bayramı sonrası kara yollarında dönüş trafiği yaşanıyor. Türkiye'nin doğu ve kuzeyindeki 43 ilin güzergahında yer alan Ankara-Kırıkkale kara yolunun Ankara yönünde araç trafiği görüldü. Kentte öğle saatlerinden itibaren başlayan yoğunluk, akşam saatlerinde arttı. Yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken; hasarlı kazalar da meydana geldi. Polis ekipleri de ulaşımın aksamaması için önlemler aldı. Trafik yoğunluğunun yarın akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tatil bitti göç başladı Akın akın geliyorlar

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow