Tatil cennetinde ekskavatör faciası

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışırken ekskavatörün çarptığı tatilcilerden Ayşe Kaynadır (45) öldü, Aylin Akkurt (46) ise yaralandı.
Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Kuşadası Sahili’ndeki Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinden bir tur şirketi ile ilçeye tatile gelen Ayşe Kaynadır ile Aylin Akkurt, birlikte geldikleri kafileyi taşıyan Tariş Otoparkı’ndaki otobüsün yanına gitmek için yolun karşısına geçmek istedi.
Bu sırada yol yapımında çalışan Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait kepçeli ekskavatör geri manevra yapınca, Ayşe Kaynadır ile Aylin Akkurt’a çarptı. Kazada, Kaynadır ile Akkurt yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kepçenin sağ tekerleğinin altında kalan Ayşe Kaynadır, tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Aylin Akkurt’a ise götürüldüğü Kuşadası Devlet Hastanesi’nde ayakta müdahale edildi.
Çorlu’da sigorta acentesi sahibi olan Kaynadır’ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.
Polis, ismi açıklanmayan operatörü gözaltına aldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
Anne ve 2 çocuğu yangında can vermişti! Kan donduran şüpheye 2 yeni gözaltı!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası