TBMM Başkanlığı'nın darbe girişimi davasına müdahilliği kabul edildi

TBMM Başkanlığının darbe girişimi davasına müdahilliği kabul edildi
expand
KAYNAK DHA

Malatya'da 76 sanığın yargılandığı darbe girişimi davasında, mahkeme TBMM Başkanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı'nın müdahillik talebini kabul etti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, aralarında dönemin 2'nci Ordu Komutanı Adem Huduti'nin de bulunduğu 26'sı tutuklu 76 sanığın yargılandığı Malatya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın duruşmasında, mahkeme başkanı, dosyaya TBMM Başkanlığı ile Mili Savunma Bakanlığı'nın müdahil olarak girme taleplerine ilişkin dilekçelerinin ulaştığını belirtti.

Duruşmaya katılan, TBMM Başkanlığı avukatı Şebnem Demirhan, talebi yeniledi. Mahkeme Heyeti TBMM Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı'nın davaya katılma talebini oy birliği ile kabul etti.

 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow