TBMM'de yeni dönem hazırlığı
Seçimlerin ardından mazbatalarını alan milletvekillerinin kayıt işlemleri devam ederken bir yandan da TBMM yemin töreni için hazırlanıyor. Odalar için katlarda tadilat yapılırken, en yaşlı üye sıfatıyla oturuma Deniz Baykal'ın başkanlık edeceği Genel Kurul da yemin töreni günü için temizleniyor.
Haberin Devamı
/

Milletvekili sayısı 550'den 600'e, Meclis Grubu kuran parti sayısı 5'e, temsil edilen parti sayısı ise 8'e yükselince TBMM adeta şantiyeye döndü. Milletvekili odalarının bulunduğu katlarda, Genel Kurul salonunda TBMM'nin açılacağı tarihe kadar hummalı bir çalışma var
TBMM Ana Bina ile Yeni Halkla İlişkiler Binasında kapsamlı değişiklikler ve tadilatların yapımına başlandı.
Haberin Devamı
/

Yeni Halkla İlişkiler Binasında, bütün ihtisas komisyonlarının ortak kullanımında olan bazı toplantı salonları bölünerek, komisyon başkanlıklarına tahsis edilecek.
/

Bazı ihtisas komisyon başkanlarının odaları, diğer milletvekili odalarıyla aynı hale getirilecek.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Eski dönemden milletvekilliği devam eden 267 milletvekili, odalarını kullanmaya devam edecek. Ama bazı milletvekillerinin oda değişiklikleri söz konusu.
/

Öte yandan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın odası da yeni binadan ana binaya taşınıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Geçen hafta 333 milletvekili için kura çekimi yapıldı, 60 milletvekiline oda çıkmadı.
/

Bu ay sonu ya da Ağustos ayı içerisinde ikinci bir kura çekimi daha yapılacak.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı