Tecavüzcüsünü öldüren kadına müebbet hapis

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, kendisine tecavüz eden 34 yaşındaki Murat Çodur'u ellerini arkadan bağlayıp 60 yerinden bıçaklayıp öldürüldükten sonra cesedini ateşe verdiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 23 yaşındaki N.M.'ye, müebbet hapis cezası verildi.
Olay, 23 Aralık 2013'de Göçgün Köyü'nde meydana geldi. Öğrenci taşıyan servis şoförü Cemal Küm, sahipleri İstanbul'da bulunan 2 katlı evin birinci katından duman çıktığını görünce köylülere haber verdi.
Alevleri söndürerek içeriye giren köylüler, elleri ve ayakları bağlı şekilde bir bölümü yanmış erkek cesediyle karşılaştı.
Araştırmada, cesedin orman kesim işi yapan 4 çocuk babası Murat Çodur'a ait olduğu anlaşıldı.
Yapılan incelemede Çodur'un 60 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü, vücudunun bir kısmının da yandığı belirlendi. Olayla ilgili olarak, Kuzluk Köyü'de yaşayan 24 yaşındaki N.M., babası M.M. ile C.K., A.K., U.D. ve E.C., gözaltına alındı.
N.M., sorgusunda Codur'u kendisine tecavüz ettiği gerekçesiyle öldürdüğünü itiraf ederken, E.C.'nin tacizine uğradığını iddia etti.
M.M., C.K., A.K. ve U.D. serbest kalırken, N.M. 'kasten adam öldürme', E.C. ise 'cinsel istismar7 suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
E.C., ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Tutuklu sanık N.M., yargılandığı İnebolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıktı.
Duruşmaya, tutuklu sanık N.M., tutuksuz sanık E.C., avukatlar ve yakınları katıldı. Son kez söz hakkı verilen N.M., Bodur'u kendisine tecavüz ettiği için öldürdüğünü ve pişman olduğunu söyledi.
Mahkeme, suç delillerinden yola çıkarak cinayeti tek başına işlediğine kanaat getirdiği N.M.'e müebbet, E.C.'ye aynı davadan beraat, 'cinsel istismar' suçundan ise 18 yıl hapis cezası verdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Yapmayanların ehliyeti iptal edilecek
Prof. Dr. Ateş'ten 'deprem' açıklaması: "250-300 yıl beklemiyoruz"
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
29 NİSAN İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 85 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Katiliyle aynı karede! Önce cinayeti itiraf etti ardından 'O benim dostumdu' dedi