Tedbirsiz yıkımda faciadan dönüldü

Beyoğlu Irmak Caddesi üzerinde bulunan boşaltılmış bir binanın yıkımı sırasında, binadan kopan beton parçaları üst geçide ve yola düştü. O sırada üst geçitten ve yoldan kimsenin geçmemesi muhtemel bir kazayı önledi.
Olay saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Irmak Caddesi üzerinde bulunan ve bir süredir boş olan binada yıkım çalışmaları başladı. İş makinasının binanın içinden yaptığı yıkım sırasında, kopan parçalar demir korkulukları yıkarak, hemen önündeki üst geçide ve yola saçıldı. O sırada üst geçitten ve yoldan geçen kimsenin olmaması muhtemel bir felaketi önledi.
Cadde, olay nedeniyle bir süre trafiğe kapalı kaldıktan sonra, kontrollü olarak açıldı.
"Aniden beton parçaları düştü"
Olaya tanık olan Barış Oğuz adlı öğrenci, aniden binadan parçaların düştüğünü belirterek, “Biz okula ve eve giderken sürekli bu üst geçidi kullanıyoruz. Aniden beton parçaları düştü. O sırada buradan geçen olsa yaralanma ya da ölüm olabilirdi" dedi.
Önlem alınmadan yıkım yapıldığını iddia eden Oğuz, “Burada önlem alınmadan yıkım yapılıyor. Beton parçaları araçların üzerine düşse araçtakiler ölür. Önlem alınsaydı bu parçalar yolun üzerine düşmezdi" diye konuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?