Tesis sahipleriyle turistler arasında sopalı kavga

Tuz Gölü Tesislerinde işletme sahipleri ile yerli turistler arasında çıkan sopalı kavgaya jandarma ekipleri tarafından güçlükle müdahale edildi.
Edinilen bilgiye göre, Tuz Gölü Tesislerinde işletme sahipleri ile yerli turistler henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine işletme sahipleri ile yerli turistler arasında sopalı kavga çıktı. Tekme tokat birbirlerine giren taraflara tesiste asayişi sağlayan jandarma ekipleri müdahaleye etti.
Jandarmanın müdahalesiyle ayrılan taraflar Tuz Gölü’ne gelen kalabalık yabancı turist kafilesini fırsat bilerek tekrar kavgaya tutuştu. Takviye ekiplerinin de gelmesiyle jandarma kavgaya ikinci kez ayırdı. Yaşanan kavga anı Tuz Gölü'nü ziyarete gelen vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
Kavga sırasında bazı kişilerin aldıkları darp nedeniyle yaralandığı öğrenildi. Jandarmanın kavgaya karışan işletme sahipleri ve bazı yerli turistleri ifadelerini almak üzere karakola götürdüğü belirtildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...