THY Genel Müdürü'nden şaşırtan ebola açıklaması

THY Genel Müdürü Temel Kotil, "(Ebola virüsü) Bu görüldüğü kadar kötü birşey değil. Tabi ki bulaşınca öldürüyor. Ancak son aşamasında oluyor" dedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Avrupa Havayolları Birliği (AEA) Havacılık Liderleri Zirvesi'nin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Ebola ile ilgili soruya cevap verirken Bakan Elvan'ın yanında bulunan THY Genel Müdürü Temel Kotil de konuştu.
Kotil, Brüksel Havayolları Genel Müdürünün bu sabah Afrika'dan gelerek kendilerine Ebola konusunda brifing verdiğini söyledi.
Ebola hastalığını tanıyor musunuz?
Kotil, "Bu görüldüğü kadar kötü birşey değil. Tabii ki bulaşınca öldürüyor. Ancak son aşamasında oluyor" dedi.
Tedbirlerin alındığını belirten Temel Kotil, "Sayın bakanımızın dediği gibi Afrika'dan gelenlere de havaalanında kontroller yapılıyor, uçakta tedbirler var. İnşallah yakında ilacı da bulunur" diye konuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


SEÇİM YAPILACAK BELDELER 7 HAZİRAN 2026: Oy verme saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek?

LGS'de son viraj: Altın değerinde tavsiyeler

TOKİ'DEN 64 İLDE KURASIZ 20 BİN KONUT SATIŞI: TOKİ 20 Bin Konut Satışı Hangi İllerde Yapılacak?

SON DAKİKA... Meteoroloji saat verip uyardı: Kuvvetli geliyor

Adalet Bakanlığı 15 bin personel alımı ne zaman? 2026 Adalet Bakanlığı 15 bin personel alımı şartları neler? Bakan Gürlek'ten açıklama!
