Today's Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş tekrar gözaltına alındı

Today's Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, hakkındaki tutuklama kararı doğrultusunda yeniden gözaltına alındı.
Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanması talep edilen Keneş'in İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği'nce serbest bırakılmasına yaptığı itiraz karara bağlandı.
İtirazı değerlendiren İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği, Keneş'in, serbest bırakılmasından sonra eylemlerini ısrarlı bir şekilde devam ettirmesi nedeniyle savcılığın talebinin yerinde olduğuna karar verdi.
YENİDEN GÖZALTINA ALINDI
4.Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında yakalama kararı çıkarılan Todays Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş gazetenin Yenibosna'da bulunan binasında gözaltına alındı. Bülent Keneş'i yaklaşık 200 kişilik bir grup sloganlar eşliğinde uğurladı.
Keneş, gazete bahçesinde, "Demokrasi ve özgürlük mücadelesi sizlere emanet, hepinizden Allah razı olsun" dedi. Keneş yanında bulunan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdülhamit Bilici, "Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanı bir şiir okuduğu için hapse girmiş, 4 ay hapiste yatmış bir insan iken bugün insanlar fikirlerinden dolayı düşüncelerinden dolayı eleştirel görüşlerinden dolayı birçok baskıya maruz kalıyorlar. Medyalar susturulmaya çalışılıyor. Bu Türkiye'ye yakışmıyor. Milletimiz bunu asla kabul etmeyecek. Bunlar sadece bunları yapanların hanelerine eksi olarak yazılıyor. Bugünleri Türkiye'ye yaşatanlar lütfen geçmişte darbe dönemlerinde yaşananları hatırlasınlar. Bugün o insanlar nasıl hatırlanıyor? Bunu unutmasınlar. Bugünleri Türkiye elbette aşacaktır. Hiç kimse şüphe duymasın. Türkiye demokrasiden dönmeyecek, Hukuktan, adaletten dönmeyecek. Karanlık bir ülke asla olmayacaktır" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?