hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TOKİ 36 ilde konut satışı... TOKİ hangi illerde konut satışı yapıyor? TOKİ konut ve işyeri açık artırma satışı tarihi!

    TOKİ 36 ilde konut satışı... TOKİ hangi illerde konut satışı yapıyor TOKİ konut ve işyeri açık artırma satışı tarihi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 36 şehirde yer alan konut ve iş yerlerini cazip finansman koşullarıyla satışa sunuyor. TOKİ, konutlar için yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade imkanı sunarken, iş yerleri için ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade seçeneği sağlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TOKİ uygun fiyata 36 ilde konut ve iş yeri satışı yapacak. Alan, fiyat, konum bilgileri paylaşılan TOKİ konut ve işyerleri için vatandaşlar Emlak Müzayede sitesi üzerinden başvuru yapabilecek. Kampanya kapsamında 36 ilde toplam 16 konut ve 183 iş yeri, 30 Mayıs 2024  tarihinde açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak. Açık artırmalar, 31 Mayıs Cuma günü Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ'nin İstanbul hizmet binasında yapılacak. TOKİ konut ve işyeri açık artırma satışına ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

    TOKİ HANGİ İLLERDE KONUT SATIŞI YAPIYOR?

    TOKİ'den alınan bilgiye göre, alıcılar, İstanbul, Balıkesir, Çorum, Konya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Zonguldak, Rize, Siirt, Tunceli ve Kars'ta satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle sahip olabilecek.

    TOKİ’NİN İŞYERİ SATIŞI YAPTIĞI İLLER HANGİLERİ?

    Tekirdağ, Kırklareli, Balıkesir, Ankara, Yalova, Çankırı, Eskişehir, Kayseri, Konya, Nevşehir, Afyonkarahisar, Erzurum, Gaziantep, Isparta, Diyarbakır, Sinop, Sivas, Kütahya, Osmaniye, Burdur, Adana, Elazığ, Kastamonu, Trabzon, Giresun, Uşak, Kars, Kırşehir ve Şanlıurfa'da satışa sunulan iş yerleri ise yüzde 15 peşinat, 60 ay vadeyle alınabilecek.

    TOKİ AÇIK ARTIRMA VE KONUT DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow