hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Bugün otobüs, metro, vapurlar ücretsiz mi? 11 Nisan 2024 Adalar vapuru bedava mı?

    TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ Bugün otobüs, metro, vapurlar ücretsiz mi 11 Nisan 2024 Adalar vapuru bedava mı
    expand

    2024 Ramazan Bayramı'nın bugün ikinci günü. Birçok kişi bayram ziyaretleri ve gezilerini yaparken kullanacağı toplu taşımaların ücretli olup olmadığını sorguluyor. 11 Nisan 2024 tarihinde iett, metro ve tramvaylar bedava mı? sorgulatmaları hız kazandı. İşte toplu taşıma ücretleri hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan Bayramı Cuma günü sona erecek. Geçen bayramlarda da olduğu gibi bu bayramda da toplu taşıma ücreti sorgulanıyor. İşte bayramda toplu taşıma bedava mı, ücretli mi? sorusunun yanıtı... 

    Toplu taşımalar ücretsiz mi?

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, 10 Nisan Çarşamba günü saat 00.00’dan 12 Nisan Cuma günü saat 00.00’a kadar Başkentray, Marmaray, İZBAN Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İst. Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan açıklamaya göre; 10-11-12 Nisan Ramazan Bayramı tatili süresince kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine, İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları ücretsiz olacak.

    İETT, Ramazan Bayramı'nda gerçekleşebilecek olası yoğunluklara karşı ek araçları göreve dahil edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasına göre; 10-11-12 Nisan Ramazan Bayramı tatili süresince kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine, İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları ücretsiz olacak.

    İETT, Ramazan Bayramı'nda gerçekleşebilecek olası yoğunluklara karşı ek araçları göreve dahil edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow